Saloane de masaj erotic Bucuresti

Saloane de masaj erotic, tot ce vrei sa sti despre ele , ghidul tau pe net.

Iepuraşul Dolores Fonzi recomandă: Fetelor! Faceţi sex, nu dragoste

Posted by SeXoSu' EroTiC pe 26/04/2009

dolores-fonzi

Sa  asculţi sfaturile unei vedete Playboy despre iubire este ca şi cum ai ţine cont de părerea unui fotbalist despre nemurirea sufletului. Iar „iepuraşul” Dolores Fonzi le sfătuieşte pe fetele din lumea întreagă să nu facă dragoste cu partenerii lor. Sexul este cel mai bun!

Devenită celebră în 2006, odată cu apariţia pe coperta revistei Playboy din Argentina, tânăra născută în Buenos Aires recomandă plăcerea carnală în pofida celei sufleteşti. „Faceţi sex, nu dragoste! Sexul fără iubire este cel mai bun. Chiar şi pentru suflet”, explică Dolores.

Comparată cu australianca Nicole Kidman, cu care aduce destul de bine, argentinianca este o femeie complexă. Susţine că îşi petrece majoritatea timpului analizându-şi trăirile şi relaţiile cu oamenii cu care intră în contact. „De multe ori, mă trezesc în pat cu un bărbat şi încep să meditez. Mă întreb: «Ce caut eu cu tipul ăsta?»”, mărturiseşte modelul.

Cam „dubios” acest iepuraş, nu?! Ei bine, iată şi explicaţia. Gândirile frumoasei Fonzi sunt urmare a unei poveşti de amor terminate prost. Iubitul ei a rupt logodna cu doar o lună înainte de nuntă, după ce a aflat că, de fapt, cel care o făcea fericită nu era el, ci celebrul actor mexican Gael Garcia Bernal, cu care îl înşela de mai bine de un an de zile. De atunci, viaţa lui Dolores s-a schimbat mult. În mare parte în rău. Ei, parcă acum înţelegem partea cu „sex, nu dragoste”…

vdtonline.ro

Lasă un comentariu