Saloane de masaj erotic Bucuresti

Saloane de masaj erotic, tot ce vrei sa sti despre ele , ghidul tau pe net.

Saloan masaj erotic SIAM

Posted by SeXoSu' EroTiC pe 30/03/2009


Club Siam – masajul erotic -acum subiect tabu-maine hobby. Daca ai inrosit, fetele te vor destinde. Club Siam este unul dintre cele mai rafinate saloane de masaj din Bucuresti.
Lasa-te sedus si purtat intr-o incursiune in senzualitate si erotism asa cum nu ai mai simtit niciodata. Adevaratul masaj erotic thai.
Afla ce putin efort te costa sa beneficiezi de o experienta excitanta si de o betie de simturi in compania unor experte in arta masajului erotic.
Atmosfera creata de salonul Club SIAM activeaza anumite emotii si va transpune intr-o stare de asteptare. Simturile se trezesc la viata, stimulate de frumusetea din jur.
Masajul se desfasoara intr-un context special creat de lumanari aprinse, culori si miresme simbolice si muzica relaxanta.
Luminile domoale,umbrele senzuale si licarirea lumanarilor confera incaperii un aer romantic, ce incurajeaza tandretea , pasiunea, seductia.
Muzica are capacitatea de a influenta sentimentele si starea de spirit. Lenta si blanda, aceasta calmeaza si relaxeaza,pielea, devenind mai sensibila la atingere.
Tinde sa suspende perceptia constienta a timpului si a spatiului, creand senzatia ca seara va dura la nesfarsit.
La atmosfera propice pentru o seara de relaxare totala contribuie si combinatia de uleiuri esentiale. Arome precum cea de paciuli, ghimbir, vanilie, yasomie, reduc stresul, amplifica energia erotica, fiind reputate pentru calitatile lor afrodisiace.

Relaxare si erotism. Un masaj erotic intr-o atmosfera de senzualitate si ambient de lux. Daca doriti sa mergeti la saloane de masaj erotic atunci cu siguranta Club Siam este cel pe care trebuie sa il alegeti pentru ca va satisface pana si cele mai exigente preferinte. Club Siam este amplasat in Bucuresti.
De cum vei pasi in camera de masaj, lumanarile au capacitatea de a crea un halo de lumina speciala care imbie la intimidate. La un salon de masaj erotic, fetele sunt maseuze profesioniste cu experienta , jocul avand valente de tehnica de excitare si nu valente de experiment.

Sedinta de masaj este un ritual de remodelare a viziunii despre lume, genereaza ganduri pozitive si starea de bine la nivel trupesc si spiritual. vei fi atins in intregime, jocul mainilor si al corpurilor descoperindu-ti zone erogene nebanuite nici de tine.

Masaj de relaxare:

Pornind de la alunecari usoare, aplicate la suprafata corpului, prin miscari compresive,de framantare sau lovituri usoare,oscilatorii sau ritmice ,pe langa experienta placuta pe care o creaza ,amelioreaza starea de sanatate, produce relaxarea musculara si imbunatateste circulatia.

Masaj senzual:

Percepem lumea prin intermediul simturilor, iar simtul tactil ne permite sa stabilim contacte. In timpul masajului senzual, mangaierile delicate,relaxante sunt menite sa stimuleze, sa excite, sa usureze.

Masaj erotic:

Printr-un joc erotic al atingerilor celor mai sensibile si intime zone, va fi stimulata placerea maxima.

Masaj dublu:

Este un adevarat spectacol erotic, un dans simultan, ritmic si lasciv in acelasi timp ,in care pielea beneficiarului va fi rasfatata in continuu.

Masaj pentru cupluri:

Fantezia ta este si a partenerei tale. Masajul pentru cupluri consolideaza legatura dintre parteneri prin inlaturarea barierelor si a inhibitiilor din viata de cuplu. priveste si invata! ai mai vazut-o vreodata sa tremure de placere doar prin masaj erotic? De ce sa fii egoist si sa privezi partenera de o astfel de placere? Este o experienta care va va ajuta sa va cunoasteti reciproc mai bine din perspectiva erotica , a dorintelor ascunse..

Petreceri private:

Salonul vi se poate pune la dispozitie fie pentru o simpla intalnire intre prieteni sau k sarbatoriti un eveniment,in compania ispititoare a fetelor.

Optand pentru un masaj erotic dublu , sau ca vine insotit de partenera la un masaj pentru cupluri, chimia creierului barbatilor se schimba in momentul in care li se ofera o imagine provocatoare, asa ca reactia individului la vederea celor doua trupuri nude nu poate fi decat excitanta , implinirea fanteziilor.Fanteziile erotice ne activeaza gandurile, le dau profunzime si ne pregatesc trupul pentru experienta erotica reala.


Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii sau programari, astfel veti fi sigur k vor fi cel putin doua fete disponibile si o camera libera, iar primirea dumneavoastra va fi speciala…

www.siam.ro
www.club-siam.net
www.siam-massage.net

Mobil:
0040 756 69 69 69

0040 766 434 444

0040 748 111 333

Lasă un comentariu