Saloane de masaj erotic Bucuresti

Saloane de masaj erotic, tot ce vrei sa sti despre ele , ghidul tau pe net.

Rock’n’roll în chiloţi.

Posted by SeXoSu' EroTiC pe 26/04/2009

cheekyVoi chiar va mai uitati la ProTv?!

N-am vazut emisiunea, dar inseamna ca, daca au ajuns sa aiba emisiuni cu sex mimat si penis din flori, inseamna ca se darama sandramaua. Au ajuns rau de tot. Cu filmele lor de rahat, cu stirile lor de toata jena, mai trebuia si o emisiune cu vulgaritati ca, de, e o emisiune de divertisment. Acum, sincer, aia care lucreaza acolo n-au nici o vina. Castiga si ei un ban gramada. Dar nu intelg un lucru: chiar mai exista persoane care se uita la protv? Chiar isi mai pierde cineva vremea uitandu-se la ‘emisiuni de divertisment” difuzate de televiziunile de la noi cu cele doua surori pe rol de escorte ?????

” Monica Irimia, de la Cheeky Girls, nu numai că a scăpat de duel, ajungând direct în finala ce va avea loc pe 1 mai, dar vineri seară a făcut senzaţie la toate stilurile pregătite.

În penultima ediţie a emisiunii „Dansez pentru tine„, de la PRO TV, Monica Irimia şi Darius Belu au făcut furori cu dansurile lor, nu numai pentru că le-au interpretat bine, luând multe note de 10, dar şi pentru că au avut costumaţii sexy şi gesturi foarte îndrăzneţe. Vedeta şi partenerul ei au dansat rock’n’roll în chiloţi, iar la proba de salsa au alcătuit un penis din fructe şi au mimat un act sexual după paravanul instalat în studio.

Vineri se vor desemna câştigătorii

Sora Monicăi, Cheeky Gabriela, care a fost eliminată din concurs în urmă cu două săptămâni, a apărut şi ea în platou. Gabriela a dansat cu iubitul ei, Nick, pentru un caz umanitar.

Vineri, 1 mai, în semifinală se vor duela perechile Piticu – Oana Dedeu şi Alin Oprea – Roxana Al-Sanadi. Câştigătorii urmează a se înfrunta în aceeaşi seară, în finala de la „Dansez pentru tine”, cu Monica Irimia şi Darius Belu.

Kitty, în lacrimi când a fost eliminată

Ultima pereche care a avut ghinionul să fie eliminată înaintea ediţiei finale „Dansez pentru tine” e formată din Kitty Cepraga şi Dan Hedeşiu. Frumoasa blondă a izbucnit în lacrimi la auzul acestei veşti şi a promis să-l ajute pe partenerul ei de dans să-şi ducă visul mai departe. Dan vrea să facă, în Gherla, un centru de zi pentru persoanele cu retard mintal.”

Libertatea.ro

Lasă un comentariu